Producţie peste medie la Danagri Brăila

Am semănat două hectare de porumb convenţional, fără niciun fel de îngrăşământ, iar pe o suprafaţă de 70 ari am aplicat Seed Sprint şi NPK 15:15:15. Se poate lesne observa că diferenţa este apreciabilă deşi s-a folosit acelaşi hibrid, s-a respectat aceeaşi zi de semănat şi s-a lucrat cu aceeaşi maşină de semănat. În sola unde a folosit un program nutriţional Chemark Rom producţia depăşeşte 15 t/ha.

– Bogdan Furfurică, Administrator SC Danagri SRL, Brăila


Am cultivat o suprafață de 40 de ha cu porumb Euralis. La însămânțare am aplicat produsul Seed Sprint. Împreună cu specialiștii Chemark Rom am găsit soluția potrivită și personalizată de aplicare a produsului pentru a obține rezultatele cele mai bune. Acestea s-au observat încă de la răsărire, cultura având un strat foarte bun în vegetație. Per total am fost deosebit de mulțumit atât de evoluția culturii, cât și de rezultatele obținute: o producție medie de 7000 kg/ha. pb Euralis, suprafața 40 ha., produs folosit Seed Sprint, 25 kg/ha., an cultură 2013, irigat, producție medie 7000 kg/ha., start foarte bun în vegetație și răsărire.

– Neculai Sava, SC PROGRESS ROMAGRA SRL, Tulcea


Domino Grup 2003, își desfășoară activitatea în satul Fotin, jud Buzău și este o fermă agro-zootehnică, aici administrându-se o suprafață de 950 ha și un număr de 470 capete taurine. Pentru prima dată în toamna lui 2014 am administrat îngrășământ microgranulat starter, Seed Sprint. Pe suprafața de 10 ha cultivată cu rapiță și 360 ha cu grâu și orz am administrat Seed Sprint în doză de 25 kg/ha. Rezultatele aplicării acestui produs au fost vizibile imediat la aceste culturi, prin faptul că răsărirea a fost mai rapidă, uniformitatea a fost foarte bună și cel mai important, am constatat o dezvoltare a sistemului radicular foarte bună.

– Dan Balan, Domino Grup, Buzău


Lucernă 800 ha, teren arabil, semănat 200 ha păioase de toamnă și 600 ha porumb sămânță. Pe 20 ha grâu s-a folosit Seed Sprint aplicat în luna octombrie la semănat. La vegetație am constatat că se prezintă foarte bine cultura respectivă comparativ cu proba martor.

– Ing. Dobrilă Vasile – SC Davex Agro SRL Tichilești, Brăila