Utilizând Seed Sprint am avut un start reusit la cultura sfeclei de zahăr ceea ce reprezintă eficiență și posibilitatea culturii de a evolua mai bine şi de a concura cu succes în lupta cu buruienile

– Alexu Molodoi, Director Tehnic, Almos Agrorom SRL, Neamţ


Am folosit în 2016 îngrășământ Seed Sprint H5 furnizat de SC CHEMARK ROM, atât în primăvară la porumb, floarea-soarelui, cât și pentru toamnă, la grâu și rapiță, pe toată suprafața. Răsăritul deosebit de uniform și puternic, sistemul radicular excelent dezvoltat, precum și vigoarea plantelor în vegetație a fost plusul de valoare adus prin aplicarea de Seed Sprint H5. Recomand cu încredere!

– Avadani Dumitru – SC FODGARD SRL com. Manoleasa, jud. Botoșani


Seed Sprint ne-a asigurat răsărire mai bună și perioadă de vegetaţie mai lungă

– George Tărâţă, Administrator SC T&S Impex SRL, Neamţ


Am ales cu mult interes îngrășământul Seed Sprint H5 de la SC Chemark Rom SRL, convinși fiind că – dacă ar fi să apelăm la un joc de cuvinte – angajează semințele într-o cursă de viteză și conduce culturile la finish pe primul loc! Dacă ar fi să exemplificăm, putem arăta că în anul agricol 2015/2016 am însămânțat o suprafață de 350 ha grâu fertilizată cu Seed Sprint H5 în cantitate de 30 kg/ha. La o analiză atentă a stadiilor de dezvoltare a plantelor am constatat cu satisfacție că a avut loc o răsărire uniformă determinată de o înrădăcinare profundă. Din punct de vedere tehnic, distribuirea microgranulelor a fost o provocare pe care am depășit-o cu succes datorită montării unor aplicatoare cu ajutorul echipei Chemark Rom. Avem certitudinea că și în primăvară vom utiliza acest produs care ne oferă un bun echilibru între cost și beneficii.

– Ing. Pintrijel Laurențiu – Adm. SC Vicșani Farm SRL


În primavara anului 2016, am semănat 50 de hectare defloarea-soarelui cu îngrășământul microgranulat Seed Sprint în doză de 25 kg/ha. Datorită sinergiei elementelor nutritive existente în produs și a cantității mari de substanță activă, s-a constat o răsărire uniformă, o înrădăcinare profundă și o creștere viguroasă, iar la recoltare, o producție medie de 4 000 kg/ha. Recomand cu încredere!

– Prodan Toader, SC . BOS BO SEM SRL , Com. Fălciu, Jud. Vaslui